Profiel Nico Groen

Arsani Consultancy is door Nico Groen gestart als organisatie om bij te dragen aan een betere wereld die nu verloren dreigt te gaan. Door verkeerde keuzes op diverse terreinen dreigt datgene wat waardevol is voor ALLE mensen, dieren en de natuur verloren te gaan.

Als succesvol manager voor multinationals zag ik dat het oud economisch denken niet meer valt te handhaven en zijn houdbaarheid datum heeft overschreden.

Oude economie

Produceren om te consumeren en opmaken van de steeds schaarser wordende delfstoffen van Moeder Aarde leidt steeds meer tot problemen die de gehele wereldbevolking negatief beïnvloeden en slechts een kleine groep rijker maakt.

Gandhi

Nieuwe economie

Nieuw anders denken zal met behulp van duurzame innovaties de transformatie van de “Oude Economie” van IK en JIJ naar de WIJ economie moeten leiden. Dit om voor iedereen en alles een leefbare wereld te scheppen.

Internationaal netwerk

Ik wil mijn ervaring, mijn kennis en mijn (inter)nationale netwerk met Arsani Consultancy inzetten om mensen en hun organisaties te helpen hun duurzaam ontwikkelde innovaties onder de aandacht te brengen en te laten bijdragen aan een betere wereld.

In een WIJ-economie mogen slagingskansen niet verstoord worden door verdienmodellen van bemiddelaars, consultants of onderzoekbureaus die het belang van het GROTER geheel niet willen of kunnen dienen.

Er mag geld verdiend worden, als partijen belang hebben en aan elkaar verdienen geeft die meer waarde en garanties dan subsidies voor de continuïteit. Echter alles in een sociale context van duurzaamheid en belang van de bewoners van deze planeet.

WIJ betekent ook dat Arsani Consultancy zijn trusteeship invult door verdiensten van de werkzaamheden voor het grootste deel terug te laten vloeien naar organisaties die direct de allerarmsten en problemen helpen oplossen. (Rode Kruis, Hand in Hand (India), YEP Africa, Artsen zonder Grenzen, Unicef).

Onze partners en hun projecten bekijken
Contact met ons opnemen