Windchallenge is dè ontwikkelaar en dè producent van een verhuisbare, lichtgewicht, nieuwe generatie kleine windturbine voor de bebouwde omgeving en off-grid situaties. Hoe we hier zo zeker van zijn? We hebben een schat aan kennis en ervaring in huis, de beste experts bij onze toeleveranciers en partners en een zeer intensief geteste en perfect werkende molen.

Naar de website

Bekijk het filmpje

De Windchallenge 1.7

De Windchallenge 1.7 is een nieuwe generatie plug and play kleine windmolen of windturbine van Hollands design. Deze gepatenteerde windmolen met bladkanteling voor betere prestaties, hogere betrouwbaarheid en geruisloos bedrijf is ontworpen voor losse en dus makkelijk verhuisbare opstelling op uw dak of plaatsing als duurzame energiebron voor onze (licht-) mast of laadpaal voor e-car, e-scooter of e-bike. Met de Windchallenge 1.7 levert u een zichtbare bijdrage aan uw lokale energiebehoefte, communiceert uw duurzame beleid en betrekt uw medewerkers in besparen.

windmolen2

De rotordiameter van de Windchallenge is 1,7 meter en de molen weegt ongeveer 10 kilogram, met verhuisbare mast van 5 meter in totaal ongeveer 90 kg. Hij is dus zonder hijskraan en bijbehorende hoge kosten overal in te zetten in decentrale duurzame elektriciteitsopwekking. De Windchallenge 1.7 is ontworpen en getest conform Internationale certificering IEC 61400-12 en Nederlandse Beoordelingsrichtlijn voor kleine windturbines. Indien gewenst kan onze molen als acculader of niet netgekoppelde energiebron ingezet worden. Belangrijk bij accubedrijf is dat u met onze windmolen ook in de winter en nacht energie opwekt. De volledige specificaties en de opbrengst van de Windchallenge 1.7 zijn te vinden in de technische specificaties